Om oss

Med vår VD och ägare Patrik Johansson vid rodret utför vi måleriarbeten för såväl företag som privatpersoner i Eskilstuna och Västerås. Här på Mälardalens Målericentral arbetar vi efter mottot att alltid ha kunden i fokus för att kunna leverera det lilla extra.
Vi arbetar aktivt med att få in fler kvinnor i branschen och till vårt företag. – Patrik Johansson, VD & Ägare

Om oss

Med vår VD och ägare Patrik Johansson vid rodret utför vi måleriarbeten för såväl företag som privatpersoner i Eskilstuna och Västerås. Här på Mälardalens Målericentral arbetar vi efter mottot att alltid ha kunden i fokus för att kunna leverera det lilla extra.
Vi arbetar även aktivt med att få in fler kvinnor i branschen och till vårt företag – Patrik Johansson, VD & Ägare

Mälardalens Målericentral – ett pålitligt & modernt måleriföretag startat 2021 med högkvalitativt måleri i fokus

Patrik inledde sin yrkeskarriär redan 2003 i Västerås med en stark passion för måleriet. Fokus på kvalitet och hög servicegrad har alltid varit kärnan i Patriks arbete, och det har framgångsrikt förankrats till sitt måleriföretag i Västerås och Eskilstuna – Mälardalens Målericentral.

Vår vision är att vara det ledande måleriföretaget i Västerås och Eskilstuna och alltid ligga i framkant inom branschen för att möta alla tänkbara behov. Något som är extra betydelsefullt för oss är att bevara hantverket och den stolthet som präglar måleribranschen.

Vi har under våra verksamma år förvärvat erfarenheter inom bland annat nyproduktion, småhusproduktion, rotrenoveringar, in- och utvändig målning, fönsterrenovering och försäkringsjobb. Sammantaget besitter vi därför omfattande expertis som gör oss till det lyhörda måleriföretaget i Västerås och Eskilstuna som vi vill vara. Vi levererar arbeten av kvalitét som är gynnsam för dig som kund samtidigt som det är hållbart i längden.

Tillsammans gör vi skillnad - Kontakta oss när du önskar ett professionellt utfört måleriarbete

Vi arbetar hårt för att attrahera och behålla de bästa medarbetarna – oavsett bakgrund, identitet eller ursprung. I stället värderar vi ambition och prestation högt,  och om det uppstår hinder längs vägen tacklar vi de tillsammans. Något vi redan nu aktivt arbetar med tillsammans är att inspirera fler kvinnor till att våga söka sig till ett roligt jobb inom vår bransch, och faktiskt få fler kvinnor in till branschen och vårt måleriföretag. Historiskt sett har branschen vi verkar i varit mansdominerande, men det vill vi förändra!

 

Glädje och noggrannhet präglar vårt arbete på Mälardalens Målericentral i varje steg av processen. Oavsett om du behöver anlita ett måleriföretag i Västerås eller Eskilstuna står vi alltid till din tjänst – vart du än befinner dig i regionen!

Inställningar för cookies