Microcement

Microcement hjälper dig skapa det unika rummet med den där moderna, stilrena betongliknande känslan. Vi är utbildade och har lång erfarenhet av arbete med microcement.

Microcement

- Skapa en betongliknande design med microcement

Microcement hjälper dig skapa det unika rummet med den där moderna, stilrena betongliknande känslan. Vi är utbildade och har lång erfarenhet av arbete med microcement.

Microcement - Det stilrena materialet för alla ytskikt

Microcement är det perfekta materialet för dig som vill skapa ett stilrent och praktiskt hem med industriell känsla till ett rimligt pris. Microcement finns i flera olika kulörer och vi på Mälardalens Målericentral hjälper dig från idé till slutförande och agerar bollplank i planeringsarbetet. Microcement kan varieras mellan slät och mer grov yta; det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Microcement till vägg, golv, kök, badrum och mycket mer

Det går att lägga microcement på flertalet material såsom kakel, klinker, trä, gips och laminat. Du kan ha microcement på golv och på väggar. Du kan även använda microcement för att förändra exempelvis badrum på ett enkelt sätt, utan att behöva byta ut kakel och klinker, vilket ofta är ett mer krävande arbete. Microcement i kök är fördelaktigt, då det är lätt att underhålla och rengöra; det räcker med vatten och neutral tvål, samtidigt som du får ett elegant och modernt ytskikt.

Vi jobbar med microcement i Västerås

Vår personal består av hantverkare som samtliga har relevant utbildning inom hantering av microcement. Erfarenhet, yrkesstolthet och kunskap är anledningen till att vi garanterar ett 100% slutresultat i enlighet med dina önskemål.

När du anlitar oss för hjälp med microcement i Västerås kan du lita på att jobbet kommer att utföras på rätt sätt.

Inställningar för cookies