Våra tjänster

Allt inom måleri i Västerås & Eskilstuna

Våra tjänster

- professionellt måleri i Västerås & Eskilstuna

Allt inom måleri i Västerås & Eskilstuna

Högkvalitativt måleri

Vi utför allt inom måleri i Västerås & Eskilstuna! Välkommen till oss på Mälardalens Målericentral – ett måleri i Västerås och Eskilstuna som hjälper dig med alla dina måleriarbeten. Vi arbetar med fokus på kvalité i varje penseldrag vi tar. Oavsett uppdrag kan du räkna med att våra målare i Västerås och Eskilstuna gör det lilla extra för dig och med dina önskemål i centrum.

Vi erbjuder följande måleriarbeten

Våra målare arbetar i Västerås och Eskilstuna, men vi åtar oss uppdrag i hela regionen för att möta dina behov. Upptäck tjänsterna som våra målare i Västerås och Eskilstuna kan utföra här nedan – och begär en offert för den tjänst du önskar. Vilket typ av måleriarbete vill du ha hjälp med?

Inomhusmålning

Vi utför alla typer av traditionellt invändigt måleri. Det kan bestå av tapetsering, målning av tak, väggar, fönster och snickerier eller handmålning av luckor och dörrar. Inget
jobb är för litet för oss.

Utomhusmålning

Föroreningar i luften tillsammans med ett mycket varierande klimat gör att det blir mycket påfrestningar på fönster och fasader i vårt land. Vi kan hjälpa er att underhålla dessa ytor på ett hållbart sätt. Underhålls dessa ytor kontinuerligt bidrar det till en längre livslängd. 

Vi hjälper er gärna med att syna av ytskikt samt upprätta åtgärdsplaner. Som vid all målning gäller det att tänka igenom färgsättningen då kulörer upplevs på ett helt annat sätt när kulören kommer upp på en stor yta. Vi erbjuder all typ av utvändig målning t.ex, fönsterrenovering, ommålning av puts, tegel och träfasader. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Färgsättning / Inredning

En genomtänkt färgsättning är A och O när ytor ska renoveras. Vi hjälper till med färgsättning, allt från trapphus, kontor, hem, butiker, restauranger med mera. Med ”rätt” färgsättning har vi tillsammans möjlighet att öka trivseln i ett rum, skapa harmoni, förbättra försäljningsmöjligheterna, förbättra arbetsmiljön och bidra till, och förbättra din totala upplevelse.

Vid en färgsättning är det många saker att ta hänsyn till t.ex. äldre trapphus där fastighetens historia är en viktig del. Vid färgsättning av offentliga miljöer kan det vara helt andra saker att ta hänsyn till. Önskemålet kan vara att skapa trivsel, lugn, aktivitet, kreativitet samt även pedagogiska möjligheter. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med rätt färgsättning.

Microcement - Inred med betongliknande material

Skapa en modern och stilren atmosfär med Mälardalens Målericentrals microcementtjänst. Vårt erfarna team, baserat i Västerås, är specialiserat på att förvandla ytskikt i hem och företag genom att använda mångsidigt microcement. Med en palett av färger och möjligheten att applicera på olika material, inklusive väggar, golv, kök och badrum, ger vi ditt utrymme en industriell touch. 

Från planering till genomförande, vi är ditt pålitliga val för att skapa ett unikt och underhållande utseende. Kontakta oss för att förverkliga din vision med microcement idag.

Övriga tjänster

Vi erbjuder även trapphusmålning, målning med linolja, våtrumsmålning, fasadtvätt, olja in altaner

Inställningar för cookies